Napapiirin seikkailija

Treenivuosi 2015 on paras!

Hulppeiden nietosten keskellä on mukava treenata ja todella mukava suunnitella tulveia treenejä ja tavoitteita. Takanani on noin 15 vuotta harrastusta kestävyyslajien ympärillä. Kilpaillut ja treenannut olen pienestä asti.

Kittisvaarassa

Käyntiin pyörähtäneestä vuodesta tulee paras treenivuoteni koskaan. Se on mukava tavoite. Tammikuu on lähtenyt hyvin käyntiin. Voimajakson jälkeen edessä on pitkien lenkkien kimara, mukavasti määriä kartuttavia ulkoiluja.

Omassa kuntoilussa tärkeintä on luonto, ulos meneminen. Sisätiloissa on hyvä välillä tehdä jotain, näin kaipuu ulosa saa lisää pontta. Suurinta ahdistusta aiheuttaa upea keli ja särmikäs latu hetkellä, jolloin ei itse pääse niiden vietäväksi. Jollakin harjoittelun keskiössä on ruoka, rauta tai vaikka treeniyhteisö. Minulle flown takaa ulkoilma ja mahtavat maisemat.

Viime viikonlopun pitkä lenkki taittui lumikengillä. Pakkasta oli noin 16 astetta ja miljöönä kotiseutu Pellossa. Kiersin parin vaaran kautta osin umpista ja osin kelkan jälkiä pitkin. Lunta on paljon, se on kevyttä ja höttöistä. Umpihangessa sai tehdä töitä aivan kunnolla.

Kivivaaran kyljessä

Kivijärvellä


pello04

Kotia kohti

 

 

Aiempia tarinoita löytyy täältä.

Mainokset
This entry was published on tammikuu 26, 2015 at 8:15 pm. It’s filed under Harjoittelu and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: