Napapiirin seikkailija

Raid Gallaecia vie espanjan rannikolle

Heti kauden ensimetreillä hyökkään kauden päätavoitteen kimppuun: Raid Gallaecia kisataan toukokuun puolessa välissä Espanjan Galiciassa. Kuten seikkailu-urheiluun ja erityisesti ARWS-sarjaa kuuluu, on luvassa alueen parasta luontoa ja pitkän kisan taikaa.

Kuten videosta näkyy, mukana on ollut suomalaisi ennennkin. Tosin aiemmin kisa ei ole pyörähtänyt ARWS-konseptilla. Nyt kilpailu on ennakkotietojen mukaan hyvin pitkälti perus ARWS-kisa, eli 75-100 tunnin non stop-kisa neljän hengen mix-tiimeillä.

Pohjoisesta matkaan hyökätään Arctic Circle Adventure -tiimillä, jäseninä Heikki Hihnala, Jussi Kallioniemi ja naapurimaan vahvistus Heiti Hallikma sekä allekirjoittanut kiintiönaisena. Juuri tällä porukalla ei ole ole kisattu aiemmin, mutta eri kokoonpanoissa kaikki ovat toisilleen tuttuja, esimerkiksi allekirjoittanut, Kallioniemi ja Hallikma tahkosivat muutama vuosi sitten Sveitsissä ARWS-kisassa.

Tässä vielä makupaloja viime vuoden kisasta.

Toisaalta ei malttaisi odottaa, mutta toisaalta aikaa valmistautumiseen on enää vähän. Alkavana viikonloppuna osa joukkueesta kokooontuu Tampereelle treenaamaan yhdessä sekä puimaan ja spekuloimaan toukokuun kisaa.

Viimeksi kisasin Espanjassa, Pyreneiden liepeillä, kataloniassa, syksyllä 2013. Muutama järjestäjän ja joukkuekaverin ottama kuva sitlä reissulta.

Lähtötunnelmia Välimeren rannalla

Lähtötunnelmia Välimeren rannalla

 

Espanjan kummuilla ensimmäisellä juoksuosuudella. Joukkuekaveri Mikko ehtii paistatella kuvaajalle.

Pyreneiden yö kutsuu

Pyreneiden yö kutsuu

Mainokset
This entry was published on helmikuu 12, 2015 at 7:10 pm. It’s filed under Kilpailut and tagged , , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: