Napapiirin seikkailija

Arctic Warriors sanansaattaja

Kokeilu01

Kansi02

Lapista paikallisin raaka-ainein ponnistava energiatuote ei tuntunut äkkiseltään edes mahdolliselta vielä muutama vuosi sitten. Nyt mikään ei tunnu luonnollisemmalta, kuin ottaa lisäenergiana lappilaista hunajavalmistetta. Siksi olen ArcticWarriors -sanansaattaja.

ArcticWarriors on luontaistuotealan yritys, jolla on edellä mainitun energiashotin lisäksi valikoimassaan niin ikään paikallisista raaka-aineista valmistetut Puolustaja ja Taistelija, shotit palautumiseen ja flunssan torjuntaan.

Pulustaja03Kokemukset ovat hyviä. Vannon flunssan torjunnassa Puolustajan nimeen. Shottiin pitää tarttua välittömästi, kun tuntee flunssan kolkuttelevan jäseniään. Taistelijaa käytän kuuriluonteisesti noin 10 päivän ajan ennen kisoja. Se sopii myös palautumista tehostamaan kovalla treeniviikolla, tai pitkien matkustelujen yhteydessä. Myös nuutunutta ja stressaantunutta oloa kannattaa korjailla Taistelijalla. Puolustaja  ja Taistelija eivät ole energiavalmisteita, tai lisäravinteita, vaan geelejä, jotka sisältävät adaptogeenejä.

AWladullaEnergia- hunajashotti on arjessa hyvä ”hätävara” energia aamulennkeillä, hiihtämässä tai pitkillä vaelluksilla. Kisoissa on myös se ”perusgeeli”, jota käytän. Pitkissä kisoissa ei ole mahdollista turvautua vain yhteen energiavalmisteeseen, mutta itselläni tämä hunaja toimii varmasti myös pahanolon hetkillä.

Lisää kokemuksia tuotteista voit lukea seuraavista postauksistani:
Tuotekuvauksia ja syitä tuotteiden käyttöön.
Energiashotin käyttäminen kisoissa
Terveenä pysymisestä
Ruusujuuresta apua kestävyysharjoitteluun

 

Mainokset
%d bloggers like this: